Breda trafiklösningar

Sten Nordin sträcker idag på DN:s debattsida ut en hand till Carin Jämtin om att i samförstånd lösa Stockholm trafikproblem. Ett jättebra initiativ som jag hoppas att Carin Jämtin tar tillvara på för enda lösningen på Stockholms trafikproblem är breda överenskommelser.


Men vänta nu, någonting känns ändå fel här dessa båda är ju företrädare för Stockholms kommun var är resten av länets politiker i detta sammanhang. Det är ju så att Stockholm inte bara består av Stockholms kommun utan av ett flertal andra kommuner som alla påverkas på ena eller andra sättet av trafikproblemen i Stockholm.


Trafikproblemen i Stockholm är en angelägenhet för hela länet eftersom det är så att nästan hur du vill åka i länet så måste du passera Stockholms kommun på något sätt på grund av att det i alla tider har planerats för att alla vill åka in till city, det är inte längre så kära politiker vi vill även kunna åka smidigt till andra platser i länet utan att behöva sitta i köer i Stockholms innerstad.


Enda sättet att få till en bred enighet är om politiker från alla berörda kommuner sätter sig ner och diskuterar fram en lösning som blir hållbar och inte ändras efter nästa val.


Vi får inte glömma att det som händer i Stockholm vad det gäller vägar och speciellt järnvägar påverkar långt utanför länsgränserna.


Stockholms järnvägsproblem på verkar även många andra orter som Uppsala, Norrköping, Västerås och Strängnäs bara för att nämna några. Även deras åsikter bör tas med i lösningarna på trafikproblemen i Stockholm

Bloggtoppen.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0