Bra tänkt

Man kan inte beskylla mig för att tycka att miljöpartiet har många rätt men den här gången så har i alla fall miljöpartisten Stefan Nilsson helt rätt i det han säger. Fritidsgårdarna skall väl var öppna när de behövs det vill säga när ungdomarna är lediga.


Det finns ju sen gammalt stor erfarenhet som visar att sommaröppna fritidsgårdar minskar skolbränder i området under loven, ja inte bara skolbränder all sorts skall vi säga busig verksamhet som ungdomar kan göra bara för att få tiden att gå minskar.


Att säga som Lotta Edholm att det här är inte någonting för Kommunstyrelsen att bestämma i det görs bäst i stadsdelsnämnderna det är att fega ur sitt ansvar som politiker, för ytterst så måste det väl ändå vara kommunstyrelsen i Stockholms kommun som har det yttersta ansvaret för det som sker i kommunen.


Kostnaden för att hålla fritidgårdarna skulle enligt uppgift uppgå till cirka 5 miljoner kronor, enligt Stefan Nilssons beräkningar i alla fall och om det kan förhindra en skolbrand eller lite annan förstörelse så är det väl sunt använda pengar där den troliga vinsten blir störreBloggtoppen.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0