Dålig marknadsföring

Man blir mållös ibland nu senast när jag läste att Louis Vuitton Stämmer en dansk designer för att hennes bild är för lik deras väskor, på 5000 euro om dagen.


Det är väl höjden av snikenhet, men det blir värre teckningen som är gjord som Louis Vuitton

Inte tycker om sitter på tröjor som säljs till förmån för de Svältande barnen i Darfur. Detta måste vara höjden av girighet faktiskt.


Men det är klart vill Louis Vuitton göra ett självmål i sin marknadsföring så står det Louis Vuitton fritt att göra det. Fast jag tror det hade varit en bättre affärsidé från deras sida att i stället för att kräva pengar gett pengar till de svältande barnen i Darfur. Men så går det när det bara tänks med plånboken och inte med hjärtat.


Redan innan det här så inte skulle jag ha köpt en produkt ifrån Louis Vuitton

mest beroende på att de är så svindyra men ni som i alla fall vill göra det ta då en funderare på om det är värt det, kanske det skulle kännas bättre även för er att skänka pengarna till de svältande barnen än att köpa en ny dyr designprylBloggtoppen.se

Kommentarer
Postat av: Mush

Är du go i huvet eller? Det är brott mot
mönsterskydd/varumärkesintrång. Det har inget med snikenhet att göra.

2008-05-06 @ 01:55:48
Postat av: Ramin

Jag har knullat Louis Vuitton i röven

2008-05-06 @ 03:07:26
URL: http://youtube.com/user/Fuckfrenzzymalmo
Postat av: Erik

Det handlar inte så mycket om snikenhet skulle jag tro, det handlar mer om en goodwill/badwill grej. Hon framställer Louis Vuitton som något negativt i sin marknadsföring av tshirtarna, vad jag vet har inte LV gjort barnen i Darfur illa någongång och förtjänar inte "kritik" som denna? Vad jag dock kan anmärka lite på är just deras handhavande av det hela, stämningar överlag är en dålig comeback-form..

2008-05-06 @ 07:07:02
Postat av: Populisten

Klantigt som sjutton av LV, men som du skrev LasseB så är det ju helt upp till dem om de vill framställa sig som giriga kapitalistsvin.

Erik och Ramin, ni missar hela poängen. Det är fullständigt oväsentligt om LV har "rätten" på sin sida eller inte. De är ändå ett PR-mässigt självmål.

Fast kanske tänker LVs marknadsavdelning att all publicitet är bra publicitet? Då kunde de å andra sidan också bara ha hållit tyst och låtit danskan sprida deras namn utan att bråka.

2008-05-06 @ 10:43:03
URL: http://populisten.wordpress.com
Postat av: Jesper

Mush:
Läs artikeln, dom kräver henne på 5000 euro till för att hon nämde deras företag på sin hemsida, sen 5000 euro till för att hon publicerade kravbrevet... Per dag.

Inte sniket?

2008-05-06 @ 11:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0