Dålig stil

Mycket kan förklaras med och till och med förlåtas för att det gjorts på fyllan, vem har inte någon dum fylleepisod i garderoben.


Men en sak som inte kan förlåtas med att det är en fylledumhet är att göra Hitlerhälsning till politiska motståndare man möter på bygden, vilket Isak Bergdahl styrelseledamot i liberala ungdomsförbundet gjort.


Jag trodde att man när man kommit till en sådan position hade bättre omdöme än så, men det är på fyllan som den verkliga människan kommer fram. För varje normalt begåvad människa finns inte tillräckligt mycket alkohol på denna planet för att den skall göra en Hitlerhälsning.


Om jag inte har fel så var Folkpartiet med och skärpte lagen så att Hitlerhälsningar och heilande blev förbjudet i Sverige.


Nu är idiotin gjord och polisanmäld, skall bli skojigt att se vad som kommer ut ur den.


Har man gjort en sådan dunderidiotisk grej så bör man omedelbart ta sitt ansvar och avgå från alla politiska uppdrag och dessutom be om ursäkt på sina bara knän. Isak Bergdahl konstaterar ju själv att det var omdömeslöst, men sen så säger han att han skall ta konsekvenserna av sitt handlande om det blir nödvändigt.


Vad då nödvändigt om inte Isak Bergdahl förstår redan nu att det är nödvändigt så får väl någon i Folkpartiets ledning tala om det för honom. Fast de kanske på gammalt vant maner helst vill sopa det under mattan



Bloggtoppen.se

Kommentarer
Postat av: Liljeholmsbron

hmm du kanske har rätt ...

2008-05-06 @ 00:15:40
URL: http://blogg.expressen.se/liljeholmsbron/
Postat av: The Sparkmaster

Nazihälsningen var inte lika viktig som att han ville peka ut dem som meningsmotståndare. Vill man att politik ska vara skrikande, gapande och konflikt på gatan är man inne på fel spår. Ett sånt politiskt klimat vill vi inte ha med förföljelse av oliktänkande.

2008-05-06 @ 01:05:10
URL: http://www.countryplug.com
Postat av: Illwill

Men snälla...lilla blinda politiskt korrekta dumsnutar.

Först, "The Sparkmaster"...är du full nu? Du vill inte ha ett politiskt klimat där vi förföljer oliktänkande? Du vill alltså inte ha ett klimat där våra ledande politiker medvetet motarbetar andra politiska partier? Säg att de försöker förhindra att ett politiskt parti får hyra lokal för möten? Gissa vad, din struts! Du bor i redan i ett sådant land. Du bor i ett land där personer blir uthängda och utpekade av regimkontrollerad media för att de har andra politiska åsikter än det ledande skiktet. Personer blir misshandlade av ungdomar som ofta är anhängare av VpK, enbart pga sina politiska åsikter. Du bor redan i det landet. Men det är väl ok, så länge de som blir motarbetade har andra politiska åsikter än du?

Bloggägaren: För det första tycker jag att det är bara aningens naivt av dig att se på politiker som något positivt i dagens Sverige. Din kunskap om politiska ungdomsförbund är uppenbarligen begränsad. Vilda fester där man super sig redlös, smetar avföring på väggarna och förstör inredning i hotellrum är ett exempel på en lyckad tillställning för SSU (när de inte fuskar till sig betydligt större bidrag än de "borde" få).

Enda skillnaden mellan politikerna i ungdomsförbunden och politikerna i riksdagspartierna är att ungdomarna inte lärt sig ljuga lika bra än. Meningen med ungdomsförbunden är att lära upp blivande politiker att bli bättre på att dölja saker. De ska dölja hur de ljuger och stjäl, hur deras egentliga syn på människor är och så vidare.

Vill du veta vad ett politiskt parti egentligen står för så ska du titta på ungdomsförbunden, för det är de ungarna som är de blivande ledarna i de politiska partierna och nuvarande ledare var likadana för inte så länge sedan.

Socialdemokraterna: Fuskar, stjäl, förstör inredning, dricker sig redlösa och har fester där de smetar avföring på väggarna och löjligör hotellpersonal.

Moderata Församlingspartiet: Hänger på Stureplan, anser sig vara bättre än alla andra enbart för att deras föräldrar har bra inkomst.

Vänsterpartiet Kommunisterna: Deras främsta anhängare är samtidigt medlemmar i RF, AFA och så vidare. De misshandlar vanliga människor, barn, kvinnor och avslutar sedan dagen med att slänga sten genom vanliga företagares skyltfönster och stjäla deras varor. Allt för att kämpa mot kapitalismen och nationalsocialismen!

Centern: Mitt favoritcitat genom tiderna (t.o.m bättre än Mona Sahlins "Jag hatar allt typiskt genuint svenskt" ..räkna med min röst, Mona) kommer från en ung centerpartist angående kärnkraften. Pga mitt minne är citatet antagligen inte helt ordagrant men mening borde vara rätt klar ändå: "Varför ska vi inte fatta ett sådant beslut enbart för att folket säger nåt annat?". Den tonåriga pojken lyckades med en mening fullständigt visa det förakt politiker (ung som vuxen) har mot "folket".

Jobba hela ditt liv, följ lagarna och sköt dig, betala ordentligt med skatt och när du börjar bli äldre så kommer du av politiker bli kallad "köttberg". Politikerföraktet går åt båda hållen.

2008-05-06 @ 02:47:00
Postat av: Anton

Illwill

hahahahaha. Jag tar din kommentar som ett skämt?
Alltså det kan vara det löjligaste jag någonsin skrivit.

Annars On topic:

Isak Bergdahl gjorde ett väldigt dumt beteende. Men jag kan inte hålla med om att den riktiga människan kommer fram få fester. Det låter lite spirituellt, då det egentligen är tvärtom. Du är mer öppen och sinnesroad när du är lagom onykter, och det är lite av en personförändring då du uttrycker dig annorlunda. Dricker du mycket så vet alla att man tappar handtaget om den sociala verkligheten. Jag skyddar inte en nazisthälsning, för det är en gest man bara använder sig av i alla tillfällen man är okej med det.

2008-05-06 @ 08:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0