Englas begravning en symbol

Nu så Förklarar SVT varför dom skall sända Englas begravning och dom välvilliga intentionerna trängs så till den milda grad.


Att det här är ett unikt fall är rätt och att Fadimefallet var unikt är också rätt eftersom varje sådan här händelse är unik på sitt eget sätt. Bobbys öde det var också unikt.


SVT har inga planer på att sända Arbogabarnens begravning utan den händelsen skall täckas in i Englas begravning enligt deras resonemang. Vilket överkvalificerat skitprat, jag blir riktigt arg.


Det uttalandet är egentligen bara ett vidrigt övergrepp från SVT mot samtliga inblandade i dom tragiska händelserna i Arboga. Vad SVT i praktiken säger är , visst ni var med om en hemsk händelse med stor uppmärksamhet, men inte tillräckligt därför får ni känna er hedrade av något annat barns begravning.


Ungefär som om man skulle kunna gå på vilken begravning som helst.


Även Engla som person och individ utsätts ju för övergrepp eftersom hennes begravning skall vara en symbol för alla andra begravningar.


Nej SVT sänd inte och tänk efter innan ni pratar för nu har ni pratat i nattmössan



Bloggtoppen.se


Kommentarer
Postat av: Bitte Assarmo

Ja, det är otroligt egendomligt, detta beslut. Ren exploatering. Både från familjens och Svt:s sida. Någon skrev på sin blogg att Engla nu blivit en symbol för hyckleri och jag måste tyvärr hålla med. Det är stor skam.

2008-05-09 @ 18:32:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0