Verkligheten

Nu börjar verkligheten visa sig och vi börjar se hur regeringens politik slår i Sverige. Genom att göra livet svårare för dom som är sjuka så har staten lyckats pressa sina kostnader vilket genast omvandlats till skattesänkningar för dom välbeställda.


Men vad som regeringen inte talar om att är det nog egentligen inte är någon besparing alls för samhället utan bara en flytt av kostnader till kommunerna, där kostnaderna för socialbidragen ökar trots en högkonjunktur och trots att regeringen påstår att flera får arbete. Någonting måste då vara fel gravt fel.


Vem tror på fullaste allvar att någon blir friskare av att behöva gå till socialkontoret för att överleva. Vi har ju sett otaliga exempel på hur Försäkringskassan behandlat sjuka människor och ansett bland annat att du kan väl ligga ner och jobba.


Att en sådan attityd finns inom försäkringskassan är skrämmande och måste motarbetas, men som vilken lydig verksledning som helst så sväljer även försäkringskassans ledning dom direktiv som kommer från staten.


Sen att regeringen i mångt och mycket sysslar med rena fantasier för att kunna klämma åt dom svaga det är ju känt exempelvis när det gäller fusket med VAB där försäkringskassan anger helt andra och betydligt lägre siffror än vad regeringen gör.


Det kanske är så regeringen tänker utrota det så kallade utanförskapet se till så att alla sjuka och svaga dör så fort som möjligt så blir allt bra sedan

Bloggtoppen.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0