Fusk i melodifestivalen 1968

1968 skall Franco enligt SVD lyckats med att köpa segern i melodifestivalen. Kan kanske vara så vet i alla fall att just Spaniens vinnarlåt kan jag för mitt liv inte komma ihåg hur den låter däremot tvåan kan man nästan sjunga den känner nästan alla till.


Jag hoppas att det var en enstaka händelse men tänk om korruptionen inom melodifestivalen fortsatt, i alla fall så förekommer det ju där en del vänskapskorruption länder emellan vilken det nog inte är mycket att göra något åt.


Men tänk om det fortfarande är möjligt att på något sätt köpa sig segern likt Franco, hemska tanke

Bloggtoppen.se


Kommentarer
Postat av: Petter

Kommer att tänka på när Benito Mussolini köpte segern i fotbollsVM. Tragiskt nog Tack vare en svensk domare, Ivan Eklind, som efter middag med Mussolini sedan dömde Italien till vinst först i semifinal mot Österrike och därefter belönades med att även döma finalen mot Tjeckoslovakien. Såg en dokumentär om det, han godkände bland annat ett mål där italienska forwards knuffade in den österrikiske målvakten i målet när han höll i bollen. Hur många poäng gav Sverige till Spanien 68?... och vilket år var den tragiska viva Espana med?

2008-05-06 @ 21:17:57
Postat av: LtC

Jaha det fuskas i Melodifestivalen --- vem bryr sig ?
LtC

2008-05-06 @ 21:47:43
Postat av: Kurt

Just det, fusk är det ju inte. Både Mussolini och Franco var ju sanna entreprenörer, just sådana som regeringen nu efterfrågar. Och som entreprenör har man ju inte råd att lämna resultatet åt slumpen, man har ju faktiskt en skyldighet att se till att påverka om man kan. Om inte de andra betalade tillräckligt, så får de väl skylla sig själva.

2008-05-07 @ 04:26:21
Postat av: JG

Naiva och absurda kommentarer om en fullständigt ointressant händelse.

Hoppas schlagerbögarna får stryk i Belgrad!

Amen.

2008-05-07 @ 05:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0